Ga naar de inhoud

Catechese

Catechese

Bij de jongerencatechese ontdek je met leeftijdsgenoten wat de Bijbel te zeggen heeft over het leven met God, vriendschap, omgaan met elkaar, de wereld om je heen, en nog veel meer.

Eens per maand komen we op zondag na de kerkdienst van 11.30 – 12.30 uur bij elkaar. Meestal is er deze zondagen ook Vier-de-Zondag waardoor de jongerencatechese makkelijk te combineren is met een activiteit voor je ouders. Met elkaar maken we er altijd een mooi seizoen van. We zien je graag komen!

Contactpersoon: Maarten Pronk, Gerco Lock
E-mail: dominee@bethelkerkscheveningen.nl

Belijdeniscatechese

Wil je je verdiepen in het christelijk geloof? Dan biedt de belijdeniscursus van de Bethelkerk daar een goede mogelijkheid voor. De avonden zijn bedoeld voor mensen die er aan toe zijn openlijk ‘ja’ te zeggen tegen God en uit te spreken dat ze Jezus Christus willen volgen. De cursus loopt dan ook uit op het afleggen van de openbare belijdenis van het geloof en eventueel de doop. Maar de doelgroep is breder. Het is ook een prima plek voor mensen die denken dat ze er (nog) helemaal niet aan toe zijn om belijdenis te doen, maar die wel samen met anderen willen ontdekken wat het betekent om in de kerk en in de praktijk van het dagelijks leven je geloof in Christus te belijden. Je mag dus al je vreugden, twijfels, en vragen meenemen.

Meer weten? Er over doorpraten?
Neem even contact op met ds. Gerco Lock (dominee@bethelkerkscheveningen.nl, 06-26416788).